Kekik otu karışımı ile sağlıklı yaşam sırrı

Kekik otu karışımı ile sağlıklı yaşam sırrı
Paylaş
 

Kekik otu karışımı ile sağlıklı yaşam sırrı: Sağlık gençken kıymetini bilmediğimiz bir kelime ve yaşlandıkça vücudumuzda pek çok problem oluşuyor. İş işten geçmeden sağlığınızı korumak ve güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmak için eskilerin uyguladığı yöntemler var. Doğadan gelen doğal şifalar ile doktorları şaşırtacak kadar etkili yöntemi 66 yaşında olduğuna kimsenin inanmadığı teyzemizden öğreneceğiz.

Teyzemizin yaptığı karışımın faydalarını sıralamak gerekirse eğer:

Kekik otu karışımı ile sağlıklı yaşam sırrı

* Antioksidan özelliğe sahiptir

* Erken yaşlanmayı önler

* Hafıza geliştirir

* Kemikleri güçlendirir

* Soğuk algınlığını geçirir

* Cildi nemlendirir ve sağlıklı bir cilt bakımı yapar

* Sindirimi kolaylaştırır

* Vücuda detoks etkisi yapar

* Gazları giderir

* Dolaşım problemleri yok eder.

Yüzyıllık şifa olan kekik karışımın ham maddesini oluşturuyor. 1 çorba kaşığı kekik veya 3 yemek kaşığı kekik yaprağı ile 300 ml doğal maden suyuna ihtiyacımız var. Gerekli malzemeler hazır ise yapılışına geçelim. Maden suyunu tencereye koyun ve kaynamaya bırakın. Fokurdamaya başladığında kekikleri üzerine ilave edin ev kapak ile kapatın. 10 dakika sonra ocağın altını kapatın ve soğumaya bırakın. 1 fincan ılık halde iken içmeniz gerekir. Haftada 3 kere içmek yeterli olacaktır. Eğer grip ya da ateşli hastalığınız varsa haftada 5 kere içebilirsiniz. Semptomlar ortadan kalkana kadar devam edebilirsiniz.

Lütfen paylaşarak daha fazla insana ulaşmasını sağlayın. Bu haber www.bayanlarbilir.com sitesine aittir. Aktif link verilmeden kullanılamaz.

Kekik kanserli hücreleri yok ediyor !

Yıllarca etin lezzeti için attığımız kekik kanserli hücreleri yok ediyor. Tam bir şifalı bitki. Kekiğin faydaları sizi şaşırtacak…

Kekik kanserli hücreleri yok ediyor

Dağ kekiği ile hazırlayacağınız bu formül adet sancısına karşı birebir…

Kadınlar adet dönemlerinde salgıladıkları hormonlardan dolayı duygularını çok yoğun yaşarlar. Daha duygusal ya da daha sinirli olabilir, tembellikten yataktan çıkmak istemeyebilirler. Çoğu kadın için de oldukça sancılı geçer bu dönem.

Bitki Bilim ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya’nın Adet sancısından kurtaran kekikli formül ü ve hazırlanışı.

İşte o formül:

1 çorba kaşığı dağ kekiğini 1 kahve fincanı suyun içinde kaynatın. İyice demlendikten sonra da için. Bu formül adet sancısına karşı birebirdir.

Adet sancısından kurtaran kekikli formül

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar